امام جمعه مشهد مقدس گفت: مسئله اختلاس سه هزار ميليارد توماني و مسئله کرسنت را مردم به ياد دارند و فراموش نميکنند. خوشبختانه مردم ما بصيرت دارند و خوب و بد را تشخيص ميدهند.
به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از
صبح توس، آيتالله سيداحمد علمالهدي، امام جمعه مشهد مقدس در خطبههاي نمازجمعه اين هفته مشهد که ظهر امروز در حرم مطهر رضوي برگزار شد، اظهار داشت: در آيات نخست سوره انسان، فرجام و سرنوشت زندگي انسان الگوي قرآن معرفي شد؛ در آيات اين سوره درباره سه ويژگي زندگي بهشتي معرفي شده که شامل وضعيت پوشش بهشتيان، زيورآلات و زينت بهشتيان و خصوصيت سوم نوشيدنيهاي بهشتي است.
وي افزود: انسان داراي دو بستر براي زندگي خود است که يکي از آنها عرصه ماديت است که شامل زندگي روزمره انساني است و جنبه مادي و جسماني دارد و بستر دوم بخش معنوي زندگي است و انسانيت انسان و توده عقايد وي و پيش بيني و تصورات وي از آينده را شامل ميشود.
نماينده ولي فقيه در خراسانرضوي تاکيد کرد: همه انسانها پايبند هر ايدهاي که باشند و در هر تفکري که باشند در يک بستر دومي غير از عرصه خورد و خوراک و لذت و شهوت به سر ميبرند و آن بستر معنوي زندگي است و بهشت نقطه تکامل اين دو بستر زندگي است.
آيتالله علمالهدي افزود: بهشت نقطه تکامل زندگي در هر دو عرصه است و در کمال جسمي و کمال معنوي انسان به شکوفايي ميرسد؛ عدهاي ميپندارند بهشت يک عشرتکده است و انواع و اقسام لذتها در اوج است اما عده دوم به عکس فکر ميکنند و آن را نقطه کمال نهايي معنوي ميدانند و البته هر دو تحليل اشتباه است.
وي بيان کرد: بهشت جايگاهي است که انساني را که خداوند هدفمند آفريده است بايد به آن نقطه کمال نائل شود و اين شامل جسمي و معنوي است. بهشت جايگاه تمام لذايذ و خوشيهاي مادي و معنوي است.
آيتالله علمالهدي در بخش ديگري از سخنانش گفت: امام علي(ع) پس از ضربت خوردن از ابن ملجم به وي فرمودند آيا من براي تو امام بدي بودم؟ آنچه مهم بوده اين است که حضرت علي(ع) شهيد محراب سال ۴۰ هجري نبود بلکه عنصر زنده و امام حي امروز ما است و امروز بايد دنبالهرو ايشان باشيم. ايشان در تمام شئون سياسي و مديريتي آموزه دارند. کساني که مسئوليت ميپذيرند غير از خدا و حقوق مردم، يک بازخواستکننده آنها اميرالمومنين(ع) است؛ ايشان در نامه به يکي از استانداران مينويسند: تو که مديريت بخش پهناوري را عهدهدار هستي بدان، اين شغل و مسئوليت تو، کاسبي و طعمه و حقوق و درآمد نيست بلکه يک امانت است.
وي با طرح اين سئوال که با اين آموزه، اين حقوقهاي نجومي در کشور ما چه ميکند؟ تاکيد کرد: مقام معظم رهبري فرمودند اين حقوقهاي نجومي تهاجم به ارزشها است. ما در اين نظام دوره دفاع مقدس را گذراندهايم، تمام کفر جهاني در اين معرکه از آمريکا و شوروي با تکيه بر ارزشها به خاک کشيده شدند.
آيتالله علمالهدي عنوان کرد: خداي نکرده مردم فکر نکنند اين حقوقهاي نجومي مال مسئولان است. مديران ما پاکنيت هستند و با اقل قليلي زندگي خود را ميگذرانند، خادمان اين نظام در عرصه اخلاص و يکدل بودن با مردم در روي کره زمين بينظير هستند اما اين چند مديري که منصب را طعمه قرار دادهاند، عده معدودي هستند که بايد رسيدگي شود و اين قضيه بايد پيگيري شده و به مردم هم اطلاع داده شود.
وي خاطرنشان کرد: اين مردم بايد در جريان قرار گيرند و مال به بيتالمال بازگردد، نهادهاي نظارتي قوياي داريم، قوه قضائيه داراي نهاد بازرسي کل کشور است که يک چشم بينا بر عملکردها است و مجلس هم داراي دستگاه نظارتي ديوان محاسبات است و خود دولت نيز داراي نهاد نظارتي است. بايد قضيه را جدي گرفت چراکه براي مردم قابل تحمل نيست يک کارگر ۶ ماه حقوقش را نگرفته و نان خوردن ندارد و از آن طرف هزينه اوقات فراغت دختر يا پسر فلان مسئول از بيتالمال پرداخت شود.
نماينده وليفقيه در استان خراسانرضوي تصريح کرد: اين قضيه بايد با کمال قاطعيت بررسي شود؛ مردم هيچ چيز را فراموش نميکنند. مسئله اختلاس سه هزار ميليارد توماني و مسئله کرسنت را مردم به ياد دارند و فراموش نميکنند. خوشبختانه مردم ما بصيرت دارند و خوب و بد را تشخيص ميدهند.
آيتالله علمالهدي در بخش پاياني اظهار داشت: در فلوجه رزمندگان ما پيروز شدند و پادشاه عربستان نامه نوشت که فشار بر شيعه زياد شود و يک رهبر انقلابي را سلب تابعيت کردند و خواستند وي را اخراج کنند؛ اين مردم مقابله با دشمن را فراموش نميکنند.